1. Banen in kinderopvang

Interim functioneel beheerder FlexKids (omgeving Haarlemmermeer, 16 uur per week)

Ben jij een alleskenner en kunner binnen het softwarepakket FlexKids? Bestaat er geen lastige vraag voor jou over dit pakket en pak je vraagstukken snel op? Dan is deze interim opdracht, voor zes maanden, iets voor jou!

Interim functioneel beheerder FlexKids (omgeving Haarlemmermeer, 16 uur per week)

Organisatie
Onze opdrachtgever is bewust een maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Zij bieden diverse opvangsoorten aan op de 84 locaties in de gemeente Haarlemmermeer. Het bieden van kinderopvang met hoogwaardige pedagogische kwaliteit staat voorop en de kinderen en medewerkers staan centraal. Eventuele winsten vloeien terug in de organisatie. Hiermee borgen ze de pedagogische kwaliteit en maken ze innovatie en duurzame investeringen mogelijk. Vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid hebben zij aandacht voor de wereld om hen heen en dragen ze bij aan een duurzame groene wereld waarin alle kinderen gezond kunnen groeien.

Functie
Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden als interim functioneel beheerder?
De organisatie is op zoek naar een FlexKids expert die het team kindplanning kan ondersteunen. Je zal je binnen deze rol niet met de kindplanning bezig houden, maar specifiek met de software inhoudelijke vragen of complicaties die er zijn/ontstaan. Werkzaamheden die je kan verwachten zijn:

  • Updates in het FlexKids pakket bijhouden
  • Tickets inzetten
  • Het eerste aanspreekpunt zijn voor storingen, foutmeldingen en aanpassingen die gedaan moeten worden in het systeem
  • Vragen beantwoorden vanuit de clusters

Aanbod
Een mooie opdracht dus voor een ervaren interimmer die FlexKids van binnen en buiten kent. Je wordt ingezet onder de volgende voorwaarden: 

  • Aantal uur: 16 uur per week
  • Startdatum: vanaf half juli 2024
  • Looptijd: 6 maanden, ter vervanging van een verlofperiode
  • Uurtarief: afhankelijk van ervaring

Inlichtingen
Quirine Guijt-Kuzee 070 205 57 68

Sollicitatie
Interesse?
Heb je interesse in deze opdracht? Stuur dan je CV, motivatie, uurtarief en beschikbaarheid naar Quirine Guijt-Kuzee, recruiter bij KEKZ, door te mailen naar Quirine@kekz.nl. Voor vragen of aanvullende informatie kun je bellen naar 070-2055768.

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever KEKZ B.V.
Locatie Haarlemmermeer, Nederland
Dienstverband Parttime
Publicatiedatum Wed, 03 Jul 2024 06:31:59 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.