Locaties, organisaties en plaatsen

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) zijn ruim 17.000 geregistreerde locaties te vinden, waar kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang worden geëxploiteerd door zo’n 2.800 verschillende houders. Deze locaties vallen onder ongeveer 340 gemeentes, verdeeld over ruim 1.700 plaatsen en zo’n 3.000 postcode gebieden met kinderopvanglocaties. Bij Kinderopvang-Wijzer vind je uitgebreide informatie over al deze registraties. Zo kan je informatie vinden over deze locaties, over hoeveel kindplaatsen deze beschikken, welke houder deze exploiteert en natuurlijk het adres. Je kunt ook zoeken op de kinderdagopvang en BSO locaties in jouw woonplaats of in jouw gemeente of jouw postcodegebied.

Basisscholen

Ook is het mogelijk om op zoek te gaan naar adres- en contactgegevens van een basisschool bij jouw in de buurt. De gegevens van zo’n 6.100 locaties basisonderwijs zijn opgenomen op de site. Ook zijn deze te vinden via de scholenkaart.

Steekwoorden

Bij de pagina’s tref je ook handige steekwoorden aan om verder te zoeken, bijvoorbeeld bij een locatie tref je steekwoorden aan met de houder, het postcode gebied, de gemeente en veel meer. Je kan dus hiermee makkelijk zoeken binnen alle gegevens. Natuurlijk kan je ook gewoon een zoekopdracht ingeven via het zoekformulier.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 17 maart 2024