Over Kinderopvang-Wijzer

Kinderopvang-Wijzer.nl geeft informatie over de kinderopvang en helpt je wegwijs te maken in de kinderopvang en over zaken waar de kinderopvangbranche mee te maken heeft, door het:

  • aanbieden van gegevens over locaties, plaatsen, organisaties;
  • informatie over de financiering, cijfers, statistieken en dergelijke;
  • een vraagbaak met veel voorkomende vragen;
  • tips over de kinderopvang;
  • onderwerpen die spelen in de kinderopvang;
  • met stellingen vragen naar meningen.

Deze gegevens worden verkregen uit openbare bronnen en met de grootste zorg bewerkt om je alle noodzakelijke informatie te geven.

Kinderopvang-Wijzer.nl heeft geen commercieel doel. De kosten van deze website worden betaald door de advertenties die op de website worden aangeboden.

Kinderopvang-Wijzer vertegenwoordigt geen belangenvereniging of organisatie. Zover er eventuele meningen op Kinderopvang-Wijzer worden gepresenteerd, kunnen deze vrij zijn van beperkingen of kleuring door externe belangen.

Reacties en beoordelingen

Kinderopvang-Wijzer.nl geeft bewust geen mogelijkheden op de website om reacties en/of beoordelingen te geven over locaties en/of organisaties. Deze keuze is niet alleen ingegeven vanuit privacy-overwegingen waardoor wij zo min mogelijk persoonsgegevens willen verzamelen, ook zijn wij van mening dat reacties en beoordelingen vaak gekleurd zijn door het moment.

Men is eerder genegen om een (negatieve) reactie/beoordeling te plaatsen indien er iets heeft plaats gevonden. Om een reactie/beoordeling te kunnen waarderen zou deze getoetst moeten worden en op objectieve onderdelen vergeleken moeten worden met anderen. Die zijn er niet.

In de kinderopvang worden de locaties bezocht en beoordeeld door de GGD, in het algemeen is de kwaliteit van de kinderopvang in Nederland op redelijk tot hoog niveau in vergelijking met andere Europese landen. Heb je een geschil of ben je ontevreden neem dan contact op met de kinderopvangorganisatie.

Sociale media

Je treft Kinderopvang-Wijzer ook op de diverse sociale mediakanalen, volgen wordt natuurlijk gewaardeerd.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 4 april 2024