Meningen

Jouw mening over verschillende onderwerpen in de kinderopvang is van groot belang, ongeacht of je ouder/verzorger, werknemer, werkgever of belanghebbende bent. Kinderopvang-Wijzer is geïnteresseerd in wat jij te zeggen hebt.

De beste manier om dit te achterhalen, is natuurlijk door vragen te stellen of stellingen te presenteren waarop meningen kunnen worden gegeven. Dit kan helpen bij het vormen van inzichten, het begrijpen van standpunten en het stimuleren van discussies over belangrijke kwesties. Het kan ook gewoon leuk en informatief zijn. Het geeft in ieder geval een beeld. Het is echter belangrijk om te onthouden dat meningen over stellingen slechts een momentopname zijn en niet altijd een volledig beeld geven van de complexiteit van een onderwerp.

Op verschillende themapagina’s zijn meningen en vragen te vinden, gerangschikt per doelgroep of onderwerp.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen en je mening te delen op deze pagina’s. Na beantwoording zie je ook gelijk wat de mening is van andere bezoekers.

Doelgroep

De stellingen en vragen zijn ingedeeld in 2 doelgroepen

 

Themapagina's

De stellingen en vragen zijn ook ingedeeld in themapagina’s. 

Stellingen bij Kinderopvang-Wijzer

Kinderopvang-Wijzer heeft een breed publiek die een interesse heeft in de kinderopvang, als ouder/verzorger, medewerker, bestuurder of andere belangstellende.

De stellingen en vragen die gesteld worden aan onze bezoekers kunnen informatief en/of prikkelend zijn en een beeld geven hoe over bepaalde onderwerpen gedacht wordt. Deze kunnen daardoor ook bijdragen aan een bredere discussie. Deelname aan de stelling is anoniem, de uitkomsten zijn altijd gelijk openbaar.

Heb jij een stelling/vraag m.b.t. de kinderopvang, die je graag wilt stellen aan een breed publiek, dan kan dat. Stuur de stelling/vraag met motivatie in via deze pagina. Kinderopvang-Wijzer zal dan bekijken of deze gepubliceerd kan worden. De stellingen/vragen mogen natuurlijk geen betrekking hebben op bedrijven of personen.