Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dossier : kinderopvang in cijfers

Hoeveel kinderopvanglocaties zijn er nu in Nederland? En hoeveel kindplaatsen zijn er? Hoeveel houders zijn er nu in de kinderopvang?  Bekijk dan deze themapagina over kinderopvang in cijfers.

Stand van zaken kinderdagverblijven

Bijna dagelijks worden er kinderdagverblijven geopend, gesloten, uitgebreid of ingeperkt. Hoeveel locaties, kindplaatsen zijn er bij de kinderdagverblijven? Wat is het gemiddelde aantal kindplaatsen per locatie. Je treft deze hier aan.

Lees hier verder

Stand van zaken buitenschoolse opvang

Bijna dagelijks worden er buitenschoolse opvang-locaties geopend, gesloten, uitgebreid of ingeperkt. Hoeveel locaties, kindplaatsen zijn er bij de BSO? Wat is het gemiddelde aantal kindplaatsen per locatie. Je treft deze hier aan.

Lees hier verder

Top 100 houders

Wat zijn de 100 grootste organisaties in de kinderopvangbranche? Hoeveel kindplaatsen en locaties hebben deze? En wat is het marktaandeel? Je treft deze hier aan.

Lees hier verder

Top 100 houders KDV

Wat zijn de 100 grootste organisaties bij de kinderdagverblijven? Hoeveel kindplaatsen en locaties hebben deze KDV's? En wat is het marktaandeel? Je treft deze hier aan.

Lees hier verder

Top 100 houders BSO

Wat zijn de 100 grootste organisaties bij de buitenschoolse opvang? Hoeveel kindplaatsen en locaties hebben deze BSO's? En wat is het marktaandeel? Je treft deze hier aan.

Lees hier verder

Top 100 grootste locaties

Wat zijn de 100 grootste locaties bij de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang? Hoeveel kindplaatsen hebben deze locaties? En wat is het gemiddelde aantal kindplaatsen? Je treft deze hier aan.

Lees hier verder

Top 100 kleinste locaties

Wat zijn de 100 kleinste locaties bij de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang? Hoeveel kindplaatsen hebben deze locaties? En wat is het gemiddelde aantal kindplaatsen? Je treft deze hier aan.

Lees hier verder

Kwartaalrapportage Kinderopvang

De Rijksoverheid publiceert regelmatig kwartaalrapportages over de kinderopvang met informatie over uurtarieven een aantal kinderen die gebruik maken van kinderopvangtoesalg Je treft deze hier aan.

Lees hier verder