Bijwerken gegevens

Dagelijks vinden er mutaties plaats in het LRK, de gegevens op onze website is altijd een momentopname. Het is dus altijd mogelijk dat een aantal mutaties nog niet verwerkt zijn. Hieronder tref je meer informatie aan over het updaten en bijwerken van de gegevens.

Locaties

De locaties worden iedere 4-6 weken bijgewerkt met de gegevens uit het LRK. De datum die bij de locatie staat, is de inschrijfdatum van de registratie. Onderaan het artikel tref je altijd nog een regel als “De gegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op DATUM“.

Deze datum is dus het moment dat de gegevens voor het laatst zijn gecontroleerd en bijgewerkt.

Gemeentes / Plaatsen / Organisaties

De pagina’s met informatie van de gemeentes, plaatsen en organisaties worden ongeveer 1 x per kwartaal bijgewerkt. Dit is ook zichtbaar door de regel “De gegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op DATUM“.

Oudere gegevens

Wij verwijderen regelmatig gegevens van onze website wanneer de registraties beëindigd zijn. Blijkt dat de gegevens van locaties, organisaties, plaatsen en gemeentes al geruime tijd niet meer zijn bijgewerkt (6 maanden of langer), dan is de registratie waarschijnlijk beëindigd, is er geen opvang meer in die plaats of is mogelijk de gemeente opgehouden te bestaan.

Juistheid van de gegevens

De gegevens zijn afkomstig uit de database van het LRK. Kinderopvang-Wijzer.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze gegevens. Ook hebben wij niet de mogelijkheid deze te wijzigen bij het LRK. Dit kan alleen door de houder en de gemeente gedaan worden. Meen je dat er iets niet juist is, controleer dan de inschrijving bij het LRK, bij de locaties is een link opgenomen naar de pagina van de locatie.