1. Banen in kinderopvang

Clustermanager, Houten (28-30 uur)

Als clustermanager in Houten geef je leiding aan een cluster dat bestaat uit een KDV, twee BSO locaties, vijf Peutergroepen en een VSO locatie. Bij Kind & Co Ludens werken betekent gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt!

Werken als clustermanager in Houten

Je geeft leiding aan een enthousiast en betrokken team dat je op diverse manieren weet te coachen, uit te dagen en te prikkelen. Samen met je team heb je regelmatig overleg waarbij je ernaar streeft dat iedereen het beste uit zichtzelf haalt. Daarnaast werk je nauw samen met twee senior pedagogisch medewerkers, die zich onder andere richten op de personeelsplanning en borging van onze kwaliteit. De regiomanager en stafafdelingen op het hoofdkantoor ondersteunen en adviseren je bij diverse vraagstukken.

We vinden het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen. Om dat te realiseren werken we onder andere intensief samen met gemeenten, scholen en sportverenigingen. Jij verbindt onze kinderopvang aan deze partijen en neemt initiatief om met de juiste mensen te schakelen. Naast een verbindende factor ben je natuurlijk ook een clustermanager die de zaken ‘gewoon’ goed geregeld heeft. Niet alleen beleidsmatig, maar ook financieel.

De locaties in jouw cluster hebben allemaal hun eigen unieke aspecten. Zo wordt er vanuit het KDV en de BSO steeds intensiever samen gewerkt met de basisschool om de doorstroming te bevorderen. Tevens zijn er veel verschillende opvang soorten binnen jouw cluster. Het KDV heeft twee horizontale groepen en twee verticale groepen. En bij de peutergroepen is er naast het reguliere peuterprogramma een peuterplusgroep en een VE-peutergroep.    

Ben jij benieuwd hoe een week als clustermanager eruit ziet? Bekijk dan onze vlog ‘De week van Sanne’.

Als clustermanager pas je perfect bij Kind & Co Ludens want je;

 • Hebt ervaring in een leidinggevende functie en affiniteit met de kinderopvang. Daarnaast inspireer je medewerkers met jouw enthousiasme, liefde voor het vak en pedagogische visie;
 • Beschikt over een hbo-diploma;
 • Zorgt voor stabiliteit door gestructureerd te werken, snel te schakelen, overzicht te houden en besluitvaardig te zijn;
 • Bent gastvrij naar kind en ouder;
 • Bent flexibel en creatief. Daarnaast straal je enthousiasme en daadkracht uit.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan in een laagdrempelige, open organisatie, waar je jezelf kan zijn en veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je:

 • Een jaarcontract voor 28 – 30 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Je wordt uitbetaald in schaal 10 (€3.743,- tot €5.091,-).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3%.
 • 210 vakantie- en verlofuren per jaar (op basis van een 36-urige werkweek).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Pensioenbijdrage bij PFZW en korting op collectieve zorgverzekeringen.
 • Bijdrage aan een sport abonnement en een fietsplan.
 • Toegang tot diverse trainingen en cursussen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een fijn team en de mogelijkheid om je eigen kleine onderneming binnen een grote organisatie te hebben.

Kind & Co Ludens
Met 3000 medewerkers op ruim 500 locaties bieden we alle vormen van kinderopvang aan. Ons werkgebied hebben we verdeeld in 9 regio’s die bestaan uit 6 tot 10 clusters. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houten. Kind & Co Ludens is een stichting die stevig in haar schoenen staat en geen winstoogmerk heeft. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier hebben. Dat maakt Kind & Co Ludens extra bijzonder!

Laat ons jouw talent zien!
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Klik op de blauwe knop ‘Solliciteer nu’ en vul voor 20 mei 2024 het sollicitatieformulier in. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 21 mei op het Servicekantoor in Houten. Neem voor vragen over de vacature contact op met de recruiter Myrthe Panagiotakopoulos via 06 26567683 of met regiomanager Ingrid Zoer 06 14806793. Zij vertellen je graag meer over de functie en Kind & Co Ludens.

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever Kind & Co Ludens
Locatie Raaigras 101, 3994 MB Houten, Netherlands
Dienstverband Parttime
Publicatiedatum Sun, 28 Apr 2024 22:00:00 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 2 mei 2024