1. Banen in kinderopvang

Interim kindplanner (Regio Amsterdam en vanuit huis, 20 tot 32 uur per week)

Heb je ervaring als kindplanner/medewerker klantadvies in de kinderopvang en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan is dit een mooie opdracht voor jou! KEKZ is namelijk voor een opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam op zoek naar een

Interim kindplanner (Regio Amsterdam en vanuit huis, 20 tot 32 uur per week)

Organisatie
Over onze opdrachtgever
Deze jonge organisatie is een expert in kindontwikkeling. Al 20 jaar werken ze vanuit een sterke maatschappelijke missie en een heldere visie. Met ruim 1500 medewerker bouwen zij elke dag weer aan nieuwe generaties. Deze groeiende organisatie heeft op dit moment meer dan 50 vestigingen verspreid over Nederland.

Functie
Wat ga je doen als interim kindplanner?
De afdeling kindplanning is gevestigd op het hoofdkantoor in de omgeving van Amsterdam. Het jonge team is verdeeld in support, verantwoordelijk voor de administratieve taken rondom de kindplanning, en planning. Er zijn op dit moment vijf planners aanwezig, maar ze misen één tot twee personen in het team. Totdat de nieuwe vaste collega’s geworven zijn wil onze opdrachtgever de hulp inzetten van een interim kindplanner. 

Als kindplanner zorg je met je collega’s voor een optimale bezetting van de locaties. Samen ben je verantwoordelijk voor: 

  • Een optimale bezetting van de kindplanning in het softwarepakket KidsVision
  • In je planning neem je de wachtlijst in acht en denk je proactief mee hoe je hier op in kan spelen.
  • De hoge klanttevredenheid die er nu is in stand houden

Functie-eisen
Wat vragen we van je? 
Dit is een prachtige opdracht voor een ervaren kindplanner/medewerker klantadvies. Deze organisatie werkt met kindplanningsprogramma KidsVision. Het is fijn als je daar al eens eerder mee gewerkt hebt, maar het is geen harde eis. Het is wel van belang dat je ruime ervaring hebt als kindplanner/medewerker klantadvies, bij voorkeur in een grotere kinderopvang organisatie en met meerdere opvangvormen (kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang). 

Wat is nog meer belangrijk:

  • Jij kan prioriteiten stellen zodat je proactief te werk kan gaan
  • Je durft risico’s te nemen
  • Jij kan werken vanuit een commercieel oogpunt
  • Je hebt uitstekende kennis van KidsVision en kan direct met de vraagstukken die er liggen aan de slag
  • Tevens kan je je naast de Nederlandse taal ook Engels verstaanbaar maken

Aanbod
Een mooie opdracht voor minimaal drie maanden die vanaf 20 tot 32 uur ingevuld mag worden. De donderdag is een kantoor dag bij deze organisatie, de overige dagen mag je flexibel en hybride invullen. Je uurtarief is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Inlichtingen
Quirine Guijt-Kuzee 070 205 57 68

Sollicitatie
Interesse? 
Heb je interesse in deze opdracht? Stuur dan je CV voorzien van je beschikbaarheid en uurtarief naar Quirine Guijt-Kuzee, Recruiter KEKZ. Je kunt haar bereiken door te mailen naar Quirine@kekz.nl of te bellen naar 070 – 2055768.

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever KEKZ B.V.
Locatie Amsterdam, Nederland
Dienstverband Parttime
Publicatiedatum Tue, 16 Apr 2024 07:26:13 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.