1. Banen in kinderopvang

Pedagogisch Medewerker BSO Troubadour (16-20 uur)

Barst jij van de meest creatieve ideeën? Houd jij van het organiseren van activiteiten rondom de thema’s kunst en theater? Wij zijn benieuwd naar jouw talent!

Wat bieden wij jou?
Een fijne, inspirerende en collegiale werkomgeving, waar jouw competenties op een juiste manier worden ingezet. Wij vinden het belangrijk dat je blij wordt van je werk en doet waar je goed in bent. Als werkgever stimuleren wij onze medewerkers om te groeien. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Het Leerplein. Een online leeromgeving waar je trainingen kunt volgen over vakinhoudelijke onderwerpen, maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling.  

Zodra je bij ons in dienst komt krijg je een jaarcontract voor 16-20 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Per 1 april 2023 ligt het salaris tussen de € 2.385,- en € 3.192,- bruto o.b.v. 36 uur en ervaring en er zal in 2024 tweemaal een cao-stijging plaatsvinden. Dit salaris ligt tussen de € 2.539,- en € 3.489,- bruto o.b.v. 36 uur (schaal 6).

Verder bieden wij:

  • teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes;
  • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement;
  • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
  • een aanbrengbonus van €350,- netto, als jij een nieuwe pedagogisch medewerker aanbrengt bij Kind & Co Ludens;
  • een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.

Nieuwsgierig naar onze overige arbeidsvoorwaarden, bekijk dan deze pagina

Wat ga je doen?
Als creatieve pedagogisch medewerker zit je boordevol ideeën om aan de slag te gaan met diversiteit aan knutsel, dans- en bouwactiviteiten. Van (o.a.) de groepsruimte maak jij zonder moeite een atelier, waarbij je de kinderen door jouw enthousiasme mee kan nemen en kan stimuleren in de door jouw zelfbedachte en ontwikkelde activiteiten. Je zorgt ervoor dat kinderen zich op een veilige en zelfstandige manier kunnen ontwikkelen. Dit doe je in samenwerking met ouders, jouw collega’s en andere pedagogisch professionals. Als pedagogisch medewerker bied je een tweede thuis aan kinderen en zorg je ervoor dat zij een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. 

Je komt te werken op bij [job.locatie(s)] in [job.plaatsnaam]. Wij zijn op zoek naar twee pedagogisch medewerkers voor onze BSO locatie in Utrecht. Je komt te werken in een hecht en gezellig team waar een fijne sfeer heerst. Het team bestaat uit 10 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor 5 groepen waar 20 kinderen opgevangen worden. We werken in een brede school en gezamenlijk worden er naschoolse activiteiten aangeboden. De samenwerking met school is erg goed! Vanaf het centraal station Utrecht is de BSO makkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer.

BSO de Troubadour ligt in de Dichterswijk, nabij het centrum van Utrecht. De Troubadour is gevestigd in de nieuwbouw van basisschool De Kleine Dichter op het Heycopplein in Utrecht en is een locatie die beschikt over 7 ruimtes in het gebouw van basisschool De Kleine Dichter. Vier lokalen zijn overdag ingericht als klaslokaal en worden na schooltijd omgebouwd tot BSO-lokaal. In BSO-tijd zijn de lokalen voorzien van een keukenblok, theaterhoek, knutselruimte en een lees- en bouwhoek. De BSO heeft de beschikking over een speelzaal, een grote keuken, een aula en een groot buitenspeelterrein met speeltoestellen. Op 200 meter afstand ligt ook een leuke speeltuin met een houten schip. Elke dag wordt een activiteitenprogramma aangeboden en worden diverse workshops georganiseerd.  

Ben jij benieuwd hoe een dag als pedagogisch medewerker eruitziet? Wij bieden de mogelijkheid om een dag mee te lopen bij één van onze locaties van Kind & Co Ludens. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter, zij vertelt je er graag meer over.

Wat heb jij ons te bieden?
In jouw rol als pedagogisch medewerker bied je een luisterend oor aan kinderen, terwijl je spelenderwijs aan de educatieve ontwikkeling van het kind werkt. Dit doe je door middel van het aanbieden van uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Je houdt hierbij rekening met zowel het individu als het welbevinden van de groep.

Verder vragen wij:

  • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo. Ook studies als theater, kunst, dans of bepaalde sporten kwalificeren voor het werken op de BSO. Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang. Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma? Lees hier meer;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F;
  • dat jij voor deze rol 16 uur beschikbaar bent op maandag, dinsdag en donderdag van 13.45-18.30 uur? Daarnaast ben je flexibel inzetbaar tijdens de vakanties.

Over Kind & Co Ludens
Met 2700 medewerkers op ruim 500 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Dit doen wij in samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen. Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang.

Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn ook bezig met morgen.

Ben jij helaas niet bevoegd om in de kinderopvang te werken, maar zou je dat wel graag willen? Kind & Co Ludens biedt verschillende BBL opleidingen aan, een combinatie van werken en leren. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter.

Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf in deze functie? Klik dan gauw op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Dean Ramnarain via 06 -45896932.

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever Kind & Co Ludens
Locatie Heycopplein, 3521 BT Utrecht, Netherlands
Dienstverband Parttime
Publicatiedatum Tue, 14 May 2024 22:00:00 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 16 mei 2024