1. Banen in kinderopvang

Pedagogisch medewerker – SKO Kindervlinder

In de wijk Oegstgeest midden bieden wij een pedagogische omgeving waar het kind centraal staat. Door een aanbod van alle mogelijke opvangvormen in de wijk en de samenwerking met partners zorgen we met elkaar voor de doorgaande ontwikkelingslijn. Een gevarieerd aanbod aan activiteiten en mogelijkheden bieden kinderen dagelijks uitdaging en ontspanning.

 

Bij kindercentrum de Kindervlinder worden kinderen dagelijks in 8 groepen opgevangen door ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Er wordt gewerkt in zelfstandige teams waarbij onderlinge samenwerking, het welbevinden van kinderen en respect naar elkaar, de kinderen en ouders een belangrijke rol spelen. Onze enthousiaste en betrokken medewerkers bieden een pedagogische omgeving waar het kind centraal staat. Daardoor kunnen zij zich spelenderwijs optimaal ontwikkelen. Ze stimuleren kinderen tot zelfstandigheid, ondernemen en ontdekken. Dit zien we als belangrijke waarden voor de toekomst.

 

Voor een verticale groep zijn wij i.v.m. ziekte vervanging van een collega per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

Pedagogisch medewerker
Voor 25,5 uur per week

Je gaat eerst aan de slag op deze locatie voor een ziektevervanging voor ongeveer 3 á 4 maanden, ben je enthousiast en wil je graag binnen SKO blijven werken? Natuurlijk kan dat! Aansluitend bieden we je een fijne plek op één van onze leuke locaties!

 

Op pedagogisch gebied stimuleer je de ontwikkeling van kinderen tussen de 0 tot 4 jaar. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. We spelen iedere dag in de prachtige tuin of klimmen binnen in de “Kindervlinder-gym”. Bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van iedere peuter, maar samen spelen, delen, eten, slapen, knutselen, lezen op de groep is ook heel fijn en vertrouwd. Daarnaast zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zich thuis voelen. Dagelijks bied je de kinderen activiteiten aan die passen bij de ontwikkelingsfase en leeftijd van de kinderen. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s en andere partners in Oegstgeest Midden en biedt kinderen daarmee een omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Voor ouders ben je een serieuze en deskundige gesprekspartner en het aanspreekpunt voor vragen en wensen.

 
Wij breng jij mee?
·       Minimaal vakgerichte mbo-opleiding op minimaal niveau 3;

·       Taalniveau 3F is vereist (of bereid hiervoor aanvullende scholing te volgen);

·       Kennis en ervaring in het werken met kinderen van 0 tot 4 jaar en bekend met de doorgaande ontwikkelingslijn;

·       Onderschrijven pedagogische kindvisie SKO;

·       Klantgericht, resultaatgericht, flexibel en stressbestendig;

·       Goed kunnen communiceren, samenwerken, plannen en organiseren;

·       Creatief en sensitief;

·       Voldoende beheersing van de Engelse taal.

 
Wij bieden
·       Een organisatie die je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling biedt;

·       Een enthousiast team met fijne collega’s en een “warm bad”;

·       Salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen de € 2.539,- en € 3.489,- bruto per maand bij 36 uur per week;

·       Jaarcontract met aansluitend een vast contract;

·       Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vitaliteitsbudget en een eindejaarsuitkering van 3% (van het bruto jaarsalaris).

 

Dit is mijn droombaan! Hoe reageer ik?
Jij weet het zeker, deze baan is jou op het lijf geschreven. Dan zien we graag je CV en motivatie per mail tegemoet. Je kunt het sturen naar werkenbij@sko-oegstgeest.nl ter attentie van Anne Springer.
 

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever Stichting Kinderopvang Oegstgeest
Locatie Lavendelhof 1, 2343 CW Oegstgeest, Nederland
Dienstverband Deeltijd
Publicatiedatum Mon, 10 Jun 2024 09:39:52 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.