1. Banen in kinderopvang

Tech Teachers gezocht! (meerdere vacatures)

Tech4Kids groeit snel en we zijn daarom op zoek naar meerdere nieuwe enthousiaste Tech Teachers.

Wie zijn wij?

Tech4kids verzorgt workshops, kinderfeestjes en naschoolse cursussen voor kinderen op locatie, thuis of op evenementen met als doel kinderen op een speelse manier met techniek in aanraking te brengen met een duidelijk educatief technisch karakter.

We werken met verschillende materialen en technieken, onder andere de mBot, Lego Mindstorms, Bibberbeestjes, Dash & Dot, Makey Makey en de programmeertalen Scratch, Python, Stopmotion. En met regelmaat voegen wij de nieuwste technieken en materialen aan ons programma toe.

Onze doelgroep bestaat uit kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 tot 12 jaar. Workshops bestaan over het algemeen uit een groep van 10 tot 15 kinderen. Met jouw enthousiasme kan je de kinderen motiveren om verder te gaan, en op een speelse manier techniek leuk te gaan vinden. Op deze manier lever je een bijdrage aan onze missie, ‘kinderen interesseren voor techniek’.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een klein dynamisch, groeiend bedrijf. Er is veel werk te doen, en jouw input aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf wordt gewaardeerd. Jij bent het gezicht van Tech4kids en bent de verbindende schakel van onze missie. Je verzorgt een leuke en educatieve dag voor de kinderen.

Je leert van ons alles wat je moet weten om zelfstandig de workshops te verzorgen en je ontvangt van ons alle benodigde apparatuur en lesmateriaal om dit mogelijk te maken.

De kinderen volgen de workshops en ontdekken robots en/of programmeertalen. Ze kunnen na de uitleg zelfstandig met de techniek werken. De workshop bestaat voor een deel uit ontdekken, educatie en een fun speel element. Voor kinderen die de basis technieken sneller beheersen, bieden we extra uitdaging aan tijdens de workshop.

Wat wordt er van je verwacht?

• Je vindt het leuk om met kinderen te werken en hebt interesse en affiniteit met techniek. Ervaring is niet noodzakelijk.

• Je durft verantwoordelijkheid en het voortouw te nemen bij een workshop

• Je bent enthousiast en ook leergierig naar nieuwe technieken die we de kinderen aanbieden

• Je hebt een groot oplossend vermogen en bent in staat om technische problemen op locatie te verhelpen

• Je beheerst de Nederlandse taal (vereist) en bij voorkeur Engels (gewenst maar niet vereist)• Je bent in het bezit van een Rijbewijs en hebt bijvoorkeur ook de beschikking over een auto. 

Wat bieden we?

• Een marktconform salaris op basis van een 20urige werkweek

• Reiskostenvergoeding op basis van € 0,21 per km

• Flexibel werk, 20 uur per week. Ma t/m vrijdag in de middagen inzetbaar, en in

overleg in de weekenden.

• Afwisselend, leuk en uitdagend werk.

Een verklaring omtrent gedrag is onderdeel van de procedure

Vindt je dit leuk en wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatie aan rogier.ammerlaan@tech4kids.nl.  Vragen? Neem telefonisch neem telefonisch contact op 085-4018390 

 

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever Tech4Kids
Locatie Rotterdam, Nederland
Dienstverband Deeltijd, Flexibel
Publicatiedatum Fri, 31 May 2024 18:19:50 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.