Wat kost kinderopvang in 2022?

Wat kost kinderopvang in 2022? Ook benieuwd wat de eigen bijdrage in de kosten van de kinderopvang voor 2022 zal zijn? Wil je de kinderopvangtoeslag 2022 berekenen ?

Het uitrekenen van deze bedragen is voor veel mensen lastig. Kinderopvang-Wijzer.nl stelt daarom een model beschikbaar waarmee je zelf de indicatie-berekening eigen bijdrage kinderopvang 2022 kunt maken. En het is gewoon gratis.

In het model vul je enkele basisgegevens in waarna je snel de uitkomsten ziet. In het model gaan we er wel van uit dat je verder voldoet aan de voorwaarden om de kinderopvangtoeslag te ontvangen. Het model is te gebruiken voor ouders die kinderopvang afnemen bij een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of gastouderopvang.

Het model is ook te gebruiken als je snel een vergelijk wilt maken in de netto kosten tussen verschillende aanbieders. Denk hierbij wel aan de verschillende mogelijkheden bij de verschillende pakketten, bijna iedere aanbieder hanteert eigen regels m.b.t. openingstijden en wat in- of exclusief is meegenomen in de tarieven.

De meeste kinderopvangorganisaties publiceren de nieuwe tarieven voor de kosten kinderopvang in oktober/november 2021.

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in kinderopvangland.

Wat zijn bij jou de uurtarieven kinderopvang 2022 ? Geef het aan ons door.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 31 oktober 2021