1. Banen in kinderopvang

Interim pedagogisch beleidsmedewerker en coach (Regio Twente, 16 to 24 uur per week)

Voor een organisatie in de regio Twente zijn wij op zoek naar iemand voor de periode van mei tot november 2024. Deze opdrachtgever zoekt een

Interim pedagogisch beleidsmedewerker en coach (Regio Twente, 16 to 24 uur per week)

Over de organisatie
Deze organisatie heeft dertien kindcentra in de regio Twente. Om de pedagogisch kwaliteit te bewaken binnen de organisatie hebben zij de functie van beleidsmedewerker en beleidscoach gecombineerd. Er zijn vier PBC’s voor de dertien locaties. Eén van de medewerkers gaat met verlof en om die reden zijn zij op zoek naar een vervanger voor de periode van half mei tot begin november 2024.

Wat ga je doen als pedagogisch beleidsmedewerker en coach?
Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor vier kindcentra (in diverse gemeente in de regio). Je coacht en begeleidt de pedagogisch medewerkers op de locaties. Je implementeert het huidige beleid door praktische tips te gebruiken in combinatie met heldere uitleg erover. Je bent het aanspreekpunt over het beleid en kan ook de individuele vragen van de medewerkers beantwoorden. Het beleid ontwikkel en bewaak je met de andere PBC’ers. Het kwaliteitsteam kan hierin ondersteuning bieden. Tevens organiseer je de informatie avonden voor de pedagogisch medewerkers van de BSO groepen en kinderopvanggroepen.

Wat vragen we van je?

  • Beschikbaar vanaf 13 mei tot 1 november 2024
  • Voor 24 uur per week (16 uur is ook bespreekbaar)
  • Een achtergrond als pedagogisch coach (gediplomeerd)
  • Het liefst uit de omgeving van de regio Twente
  • Tarief zal in overleg vastgesteld worden

Interesse?
Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je CV en motivatie naar Quirine Guijt-Kuzee, Recruiter bij KEKZ, door te mailen naar Quirine@kekz.nl. Voor vragen of aanvullende informatie kun je bellen naar 070-2055768.

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever KEKZ B.V.
Locatie Regio Twente, Nederland
Dienstverband Parttime
Publicatiedatum Tue, 02 Apr 2024 12:40:38 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.