Meldpunt Deuren is open

Tijdens de eerste lockdown heeft Stichting voor Werkende Ouders de deuren geopend van een meldpunt. Ouders mogen zich melden met alles waar ze tegenaan lopen of dat nu juist fijn of minder fijn is. Stoom afblazen, vragen stellen, uitdagingen melden, alles mag! De Stichting neemt meldingen mee naar de verschillende ministeries, de Tweede Kamer en de media om de stem van ouders te laten horen. Tijdens de eerste lockdown hebben ze hiermee duidelijke resultaten bereikt.

Nu is de tweede lockdown er en blijven de deuren van het meldpunt geopend. Tot wanneer, dat weten we helaas niet. Maar ze nodigen alle ouders uit om zich te melden en ook andere ouders te attenderen op het meldpunt. Je kan ze een mail sturen of je melding hier invullen.

Stichting Voor Werkende Ouders

Het runnen van een gezin is als het runnen van een bedrijf. Stichting Voor Werkende Ouders denkt dat het makkelijker kan. Hierin speelt iedereen een rol, de politiek, de maatschappij, werkgevers, de media en ouders zelf. Stichting Voor Werkende Ouders. voert een lobby hiervoor. Stichting Voor Werkende Ouders helpt ouders met praktische tips en tools. Stichting Voor Werkende Ouders vertegenwoordigt ruim 15.000 ouders in Nederland. Bijna 600 ouders denken mee in de denktank.