1. Banen in kinderopvang

Pedagogisch professional (sport-) BSO De Buitentuin

BSO De Buitentuin bevindt zich op het sportpark van de Nuenense Korfbal Vereniging (NKV). Het is een kleinschalige BSO waarbij persoonlijke aandacht, sport en natuur centraal staan. Want wat is er nu fijner dan na een dag leren op school lekker te ravotten op de BSO? Bij BSO De Buitentuin ondernemen we iedere dag wat anders. Als we energie kwijt moeten doen we graag een potje korfbal, voetbal, tikkertje of andere sport- of spelactiviteit. Maar soms is het ook lekker om tot rust te komen in de natuur, want op school is het al druk genoeg! Hutten bouwen, opzoek naar insecten of moddersoep maken. Schone handen kennen wij niet!

Heb jij een groot hart voor kinderen? Ben jij een echt buitenmens? Absoluut niet bang om vies te worden? En heb jij affiniteit met sport? Dan zijn wij wellicht opzoek naar jou!

Wij hebben een fijn team met enthousiaste leidsters die passie hebben voor hun werk en elke dag weer het beste uit het kind halen. Ons gekwalificeerde team heeft geduld, inzicht en heeft oog voor ieder kind.

Kan jij je vinden in het bovenstaande en wil jij ons team versterken? Heb jij de juiste opleiding? Of ben jij bijna afgestudeerd en kan je niet wachten om jouw krachten in te gaan zetten? Neem dan direct contact met ons op!

info@kinderopvangdebuitentuin.nl
0638438000

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever Kinderopvang De Buitentuin
Locatie Wettenseind, Nuenen, Nederland
Dienstverband Parttime
Publicatiedatum Thu, 16 May 2024 08:38:54 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.