1. Banen in kinderopvang

Pedagogisch professional kleinschalige kinderopvang

Pedagogisch professional
Kinderopvang De Buitentuin, Nuenen
 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Verlang jij naar een fijne werkplek? Een gezellig team waar iedereen voor elkaar klaar staat? En een organisatie waar de neuzen dezelfde kant op staan? Dan is De Buitentuin de plek voor jou!

Kinderopvang De Buitentuin is een kleinschalige opvang bestaande uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf heeft 3 verticale groepen van 11 kinderen en de BSO 1 groep van maximaal 22 kinderen. De kinderdagverblijfgroepen delen een ruime tuin waar, weer of geen weer, elke dag lekker buiten gespeeld wordt. In de zomer zijn we zelfs de hele dag buiten! Wanneer het regent trekken we de laarsjes en pakjes aan en gaan we opzoek naar plassen om in te stampen. De BSO kinderen kunnen zich elke dag lekker uitleven op de velden van de korfbalvereniging, op ontdekking gaan in de bosrand of spelletjes doen in het clubhuis of onder de ruime overkapping.

Werk jij het liefst op het kinderdagverblijf of op de BSO? Ben jij opzoek naar een fulltime of juist parttime baan? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Zou jij graag een kijkje komen nemen, even sfeer willen proeven of een praatje willen maken? Dan kun je ons bereiken via:

0638438000
info@kinderopvangdebuitentuin.nl

Solliciteer op deze vacature.

Werkgever Kinderopvang De Buitentuin
Locatie Wettenseind, Nuenen, Nederland
Dienstverband Fulltime, Parttime
Publicatiedatum Thu, 16 May 2024 08:27:24 +0000

 

Deze vacature is afkomstig van de vacaturebank voor de kinderopvang. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis, ook als werkgever zichtbaar worden, start hier plaatsing van jouw vacatures.