Kinderdagverblijf KIJK is een kinderdagverblijf met maximaal 10 kindplaatsen in Maastricht. Deze locatie is sinds 15-1-2006  ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer: 213253380.

Gegevens locatie

Kinderdagverblijf KIJK
Scharnerweg 12A
6224JG Maastricht

Aanbod VE (voorschoolse educatie): Nee
Ouderparticipatiec crèche: Nee

Inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen en regelgeving die gesteld worden aan kinderdagverblijven. Het nummer van de LRK  (213253380) is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag wanneer jouw kind opvang geniet bij deze locatie.

De kinderopvanglocatie Kinderdagverblijf KIJK is gevestigd in de gemeente Maastricht in Limburg en daarmee onder de verantwoordelijkheid van GGD Zuid-Limburg. De GGD-inspectierapporten zijn in te zien via de actuele LRK-registratie van Kinderdagverblijf KIJK.

Gegevens houder

Hier zijn de gegevens van de houder (eigenaar) van Kinderdagverblijf KIJK in  Maastricht:

Naam houder: Schaakxs
Vestigingsplaats:
Kamer van Koophandel (KVK) registratienummer: 71382917
Rechtsvorm: Eenmanszaak

Deze informatie geeft een beknopt overzicht van de houder van Kinderdagverblijf KIJK in Maastricht. Mocht je meer specifieke informatie nodig hebben over de uurtarieven van Kinderdagverblijf KIJK of je kind(eren) willen aanmelden / inschrijven bezoek dan de website van deze organisatie.

Hier tref je andere locaties van Schaakxs.

Start geschillencommissie

Kinderopvangtoeslag

Vanaf de datum inschrijving 15-1-2006 in het LRK is het mogelijk dat er kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden als je kind gebruik maakt van opvang op deze locatie. Kinderopvangtoeslag berekenen is mogelijk met de tabel kinderopvangtoeslag.

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de netto kosten kinderopvang of berekening van de kinderopvangtoeslag bij Kinderdagverblijf KIJK ga dan naar de gids voor kinderopvangkosten. Je treft hier gratis rekenmodellen aan die inzicht geven in de eigen bijdrage.

Kinderdagverblijf zoeken

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Zo kan je locaties kinderdagopvang in postcodegebied:6224 zoeken:

Of bekijk hier alle kinderopvang en basisonderwijs locaties van postcodegebied .

Je kan ook kinderopvang zoeken in de plaats: Maastricht of de gemeente: Maastricht

Kindratio

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in de kinderopvang. Meer informatie over kinderdagverblijven is hier te vinden. Benieuwd naar het beroepskracht kind-ratio (BKR) bij een kinderdagverblijf ? Bekijk hier de uitleg en rekenregels.

Mening

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening als ouder over een aantal onderwerpen. Doe je ook mee met beantwoording van wat vragen en stellingen? Zodat dit een goed beeld geeft van de kinderopvang en alle onderwerpen die hiermee te maken hebben.  Doe mee met : wat is jouw mening als ouder over ….. ?  Zoals : Welke opvangdagen en openingstijden heb jij nodig ?

Gegevens op deze pagina

Let op: de verstrekte informatie is gebaseerd op de gegevens van het LRK, wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd en bijgewerkt is tref je onderaan deze pagina aan. Bijna dagelijks vinder er mutaties plaats in het LRK. Locatiepagina’s worden minimaal 1 keer in de 6 weken bijgewerkt. Is de onderstaande datum meer dan 2 maanden geleden, dan is er een behoorlijke kans dat de informatie verouderd is. De actuele informatie van de inschrijving is bij het LRK te controleren via deze link.

Meer weten over het bijwerken van deze pagina lees je hier.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 23 juli 2024