In Acquoy zijn in totaal 80 kindplaatsen beschikbaar voor kinderopvang, verdeeld over 1 locatie(s). (situatie eind mei 2024)

Deze locaties zijn als volgt te onder te verdelen:

Gemiddeld heeft een KDV-locatie in Acquoy dus 80.0 kindplaatsen, het landelijk gemiddelde ligt (eind mei 2024) op 34.2 kindplaatsen per locatie.

Per BSO-locatie zijn er in Acquoy gemiddeld 0.0 kindplaatsen, waarbij het landelijk gemiddelde eind mei 2024 op 43.9 ligt.

De plaats Acquoy valt onder de gemeente West Betuwe, de locaties onder de GGD : GGD Gelderland-Zuid

Je treft hier een overzicht aan van die locaties in Acquoy. Deze plaats is onderdeel van de Gemeente : West Betuwe. Per postcode is er ook een Kinderopvang-Wijzer kwantiteitsindex berekend. Deze geeft weer hoe het met het aantal kindplaatsen in dit postcodegebied is gesteld ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

Het is ook mogelijk om via de Kinderopvangkaart op zoek te gaan naar een locatie bij jou in de buurt of via de Scholenkaart naar een basisschool.Indien je kind gebruik maakt van één van deze KDV of BSO kindplaatsen is het mogelijk dat je recht hebt op kinderopvangtoeslag (als je voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst).

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in kinderopvangland.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 1 juni 2024