Begin april 2024 waren in Renswoude in totaal 166 kindplaatsen beschikbaar voor kinderopvang, verdeeld over 3 locatie(s).

Deze locaties zijn als volgt te onder te verdelen:

Gemiddeld heeft een KDV-locatie in Renswoude dus 43.0 kindplaatsen, het landelijk gemiddelde ligt (begin april 2024) op 34.2 kindplaatsen per locatie.

Per BSO-locatie zijn er in Renswoude gemiddeld 80.0 kindplaatsen, waarbij het landelijk gemiddelde begin april 2024 op 43.8 ligt.

De plaats Renswoude valt onder de gemeente Renswoude, de locaties onder de GGD : GGD Regio Utrecht

Je treft hier een overzicht aan van die locaties in Renswoude. Deze plaats is onderdeel van de Gemeente : Renswoude. Per postcode is er ook een Kinderopvang-Wijzer kwantiteitsindex berekend. Deze geeft weer hoe het met het aantal kindplaatsen in dit postcodegebied is gesteld ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

Het is ook mogelijk om via de Kinderopvangkaart op zoek te gaan naar een locatie bij jou in de buurt of via de Scholenkaart naar een basisschool.Indien je kind gebruik maakt van één van deze KDV of BSO kindplaatsen is het mogelijk dat je recht hebt op kinderopvangtoeslag (als je voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst).

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in kinderopvangland.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 5 april 2024