Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn is een kinderdagverblijf met maximaal 14 kindplaatsen in Almere. Deze locatie is sinds 20-3-2007  ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer: 234856221.

Gegevens locatie

Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn
Gipskruidweg 217
1313CS Almere

Aanbod VE (voorschoolse educatie): Nee
Ouderparticipatiec crèche: Nee

Inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen en regelgeving die gesteld worden aan kinderdagverblijven. Het nummer van de LRK  (234856221) is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag wanneer jouw kind opvang geniet bij deze locatie.

De kinderopvanglocatie Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn is gevestigd in de gemeente Almere in Flevoland en daarmee onder de verantwoordelijkheid van GGD Flevoland. De GGD-inspectierapporten zijn in te zien via de actuele LRK-registratie van Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn.

Gegevens houder

Hier zijn de gegevens van de houder (eigenaar) van Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn in  Almere:

Naam houder: Kinderopvang Kiekeboe B.V.
Vestigingsplaats: Almere
Kamer van Koophandel (KVK) registratienummer: 80238068
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap

Deze informatie geeft een beknopt overzicht van de houder van Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn in Almere. Mocht je meer specifieke informatie nodig hebben over de uurtarieven van Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn of je kind(eren) willen aanmelden / inschrijven bezoek dan de website van deze organisatie.

Hier tref je andere locaties van Kinderopvang Kiekeboe B.V..

Start geschillencommissie

Kinderopvangtoeslag

Vanaf de datum inschrijving 20-3-2007 in het LRK is het mogelijk dat er kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden als je kind gebruik maakt van opvang op deze locatie. Kinderopvangtoeslag berekenen is mogelijk met de tabel kinderopvangtoeslag.

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de netto kosten kinderopvang of berekening van de kinderopvangtoeslag bij Kinderopvang Kiekeboe – KDV Rozemarijn ga dan naar de gids voor kinderopvangkosten. Je treft hier gratis rekenmodellen aan die inzicht geven in de eigen bijdrage.

Kinderdagverblijf zoeken

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Zo kan je locaties kinderdagopvang in postcodegebied:1313 zoeken:

Of bekijk hier alle kinderopvang en basisonderwijs locaties van postcodegebied .

Je kan ook kinderopvang zoeken in de plaats: Almere of de gemeente: Almere

Kindratio

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in de kinderopvang. Meer informatie over kinderdagverblijven is hier te vinden. Benieuwd naar het beroepskracht kind-ratio (BKR) bij een kinderdagverblijf ? Bekijk hier de uitleg en rekenregels.

Mening

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening als ouder over een aantal onderwerpen. Doe je ook mee met beantwoording van wat vragen en stellingen? Zodat dit een goed beeld geeft van de kinderopvang en alle onderwerpen die hiermee te maken hebben.  Doe mee met : wat is jouw mening als ouder over ….. ?  Zoals : Welke opvangdagen en openingstijden heb jij nodig ?

Gegevens op deze pagina

Let op: de verstrekte informatie is gebaseerd op de gegevens van het LRK, wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd en bijgewerkt is tref je onderaan deze pagina aan. Bijna dagelijks vinder er mutaties plaats in het LRK. Locatiepagina’s worden minimaal 1 keer in de 6 weken bijgewerkt. Is de onderstaande datum meer dan 2 maanden geleden, dan is er een behoorlijke kans dat de informatie verouderd is. De actuele informatie van de inschrijving is bij het LRK te controleren via deze link.

Meer weten over het bijwerken van deze pagina lees je hier.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 20 juli 2024