Sport-BSO Flekss – De Rietvink is een buitenschoolse opvang met maximaal 60 kindplaatsen in Breda. Deze locatie is sinds 3-11-2015 ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer: 143165331.

Gegevens locatie

Sport-BSO Flekss – De Rietvink
Kraanvogel 92
4822RB Breda

Inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen en regelgeving die gesteld worden aan kinderdagverblijven. Het nummer van de LRK  (143165331) is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag wanneer jouw kind opvang geniet bij deze locatie.

De kinderopvanglocatie Sport-BSO Flekss – De Rietvink is gevestigd in de gemeente Breda in Noord-Brabant en daarmee onder de verantwoordelijkheid van GGD West-Brabant. De GGD-inspectierapporten zijn in te zien via de actuele LRK-registratie van Sport-BSO Flekss – De Rietvink.

Gegevens houder

Hier zijn de gegevens van de houder (eigenaar) van Sport-BSO Flekss – De Rietvink in  Breda:

Naam houder: Sport-BSO Flekss B.V.
Vestigingsplaats: Breda
Kamer van Koophandel (KVK) registratienummer: 78066050
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap

Deze informatie geeft een beknopt overzicht van de houder van Sport-BSO Flekss – De Rietvink in Breda. Mocht je meer specifieke informatie nodig hebben over de uurtarieven Sport-BSO Flekss – De Rietvink  of je kind(eren) willen aanmelden / inschrijven bezoek dan de website van deze organisatie.

Hier tref je andere locaties van Sport-BSO Flekss B.V..

Start geschillencommissie 18-6-2020

Kinderopvangtoeslag

Vanaf de datum inschrijving 3-11-2015 in het LRK is het mogelijk dat er kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden als je kind gebruik maakt van opvang op deze locatie. Kinderopvangtoeslag berekenen is mogelijk met de tabel kinderopvangtoeslag.

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de netto kosten kinderopvang of berekening van de kinderopvangtoeslag bij De Boomhut Amerongen B.V. ga dan naar de gids voor kinderopvangkosten. Je treft hier gratis rekenmodellen aan die inzicht geven in de eigen bijdrage.

Kinderdagverblijf zoeken

Zoeken naar een kinderdagverblijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Zo kan je locaties kinderdagopvang in postcodegebied:4822 zoeken:

Of bekijk hier alle kinderopvang en basisonderwijs locaties van postcodegebied .

Je kan ook kinderopvang zoeken in de plaats: Breda of de gemeente: Breda

Kindratio

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in de kinderopvang. Meer informatie over kinderdagverblijven is hier te vinden. Benieuwd naar het beroepskracht kind-ratio (BKR) bij een kinderdagverblijf ? Bekijk hier de uitleg en rekenregels.

Mening

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening als ouder over een aantal onderwerpen. Doe je ook mee met beantwoording van wat vragen en stellingen? Zodat dit een goed beeld geeft van de kinderopvang en alle onderwerpen die hiermee te maken hebben.  Doe mee met : wat is jouw mening als ouder over ….. ?  Zoals : Welke opvangdagen en openingstijden heb jij nodig ?

Gegevens op deze pagina

Let op: de verstrekte informatie is gebaseerd op de gegevens van het LRK, wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd en bijgewerkt is tref je onderaan deze pagina aan. Bijna dagelijks vinder er mutaties plaats in het LRK. Locatiepagina’s worden minimaal 1 keer in de 6 weken bijgewerkt. Is de onderstaande datum meer dan 2 maanden geleden, dan is er een behoorlijke kans dat de informatie verouderd is. De actuele informatie van de inschrijving is bij het LRK te controleren via deze link.

Meer weten over het bijwerken van deze pagina lees je hier.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 12 juli 2024