Sportstuif Kinderopvang B.V. is een buitenschoolse opvang met maximaal 35 kindplaatsen in Horst. Deze locatie is sinds 1-3-2023 ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer: 980954009.

Gegevens locatie

Sportstuif Kinderopvang B.V.
Wittebrugweg 7
5961NJ Horst

Inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen en regelgeving die gesteld worden aan kinderdagverblijven. Het nummer van de LRK  (980954009) is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag wanneer jouw kind opvang geniet bij deze locatie.

De GGD-inspectierapporten zijn in te zien via de actuele LRK-registratie van Sportstuif Kinderopvang B.V..

De kinderopvanglocatie Sportstuif Kinderopvang B.V. valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Horst aan de Maas.

Gegevens houder

Hier zijn de gegevens van de houder (eigenaar) van Sportstuif Kinderopvang B.V. in  Horst:

Naam houder: Sportstuif Kinderopvang B.V.
Vestigingsplaats: Asten
Kamer van Koophandel (KVK) registratienummer: 69240426
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap

Deze informatie geeft een beknopt overzicht van de houder van Sportstuif Kinderopvang B.V. in Horst. Mocht je meer specifieke informatie nodig hebben bezoek dan de website van deze organisatie.

Hier tref je andere locaties van Sportstuif Kinderopvang B.V..

Start geschillencommissie 12-5-2015

Kinderopvangtoeslag

Vanaf de datum inschrijving () in het LRK is het mogelijk dat er kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden als je kind gebruik maakt van opvang op deze locatie. Kinderopvangtoeslag berekenen is mogelijk met de tabel kinderopvangtoeslag.

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de netto kosten kinderopvang of berekening van de kinderopvangtoeslag bij De Boomhut Amerongen B.V. ga dan naar de gids voor kinderopvangkosten. Je treft hier gratis rekenmodellen aan die inzicht geven in de eigen bijdrage.

Kinderdagverblijf zoeken

Zoeken naar een kinderdagverblijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Zo kan je locaties kinderdagopvang in postcodegebied:5961 zoeken:

Of bekijk hier alle kinderopvang en basisonderwijs locaties van postcodegebied .

Je kan ook kinderopvang zoeken in de plaats: Horst of de gemeente: Horst aan de Maas

Kindratio

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in de kinderopvang. Meer informatie over kinderdagverblijven is hier te vinden. Benieuwd naar het beroepskracht kind-ratio (BKR) bij een kinderdagverblijf ? Bekijk hier de uitleg en rekenregels.

Mening

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening als ouder over een aantal onderwerpen. Doe je ook mee met beantwoording van wat vragen en stellingen? Zodat dit een goed beeld geeft van de kinderopvang en alle onderwerpen die hiermee te maken hebben.  Doe mee met : wat is jouw mening als ouder over ….. ?  Zoals : Welke opvangdagen en openingstijden heb jij nodig ?

Gegevens op deze pagina

Let op: de verstrekte informatie is gebaseerd op de gegevens van het LRK, wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd en bijgewerkt is tref je onderaan deze pagina aan. Bijna dagelijks vinder er mutaties plaats in het LRK. Locatiepagina’s worden minimaal 1 keer in de 6 weken bijgewerkt. Is de onderstaande datum meer dan 2 maanden geleden, dan is er een behoorlijke kans dat de informatie verouderd is. De actuele informatie van de inschrijving