ZON! Groen Delfgauw is een buitenschoolse opvang met maximaal 20 kindplaatsen in Delfgauw. Deze locatie is sinds 26-3-2009 ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer: 949318206.

Gegevens locatie

ZON! Groen Delfgauw
Rijksstraatweg 35
2645BR Delfgauw

Inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen en regelgeving die gesteld worden aan kinderdagverblijven. Het nummer van de LRK  (949318206) is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag wanneer jouw kind opvang geniet bij deze locatie.

De kinderopvanglocatie ZON! Groen Delfgauw is gevestigd in de gemeente Pijnacker-Nootdorp in Zuid-Holland en daarmee onder de verantwoordelijkheid van GGD Haaglanden. De GGD-inspectierapporten zijn in te zien via de actuele LRK-registratie van ZON! Groen Delfgauw.

Gegevens houder

Hier zijn de gegevens van de houder (eigenaar) van ZON! Groen Delfgauw in  Delfgauw:

Naam houder: Kinderopvang ZON! B.V.
Vestigingsplaats: Den Hoorn
Kamer van Koophandel (KVK) registratienummer: 27332422
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap

Deze informatie geeft een beknopt overzicht van de houder van ZON! Groen Delfgauw in Delfgauw. Mocht je meer specifieke informatie nodig hebben over de uurtarieven ZON! Groen Delfgauw  of je kind(eren) willen aanmelden / inschrijven bezoek dan de website van deze organisatie.

Hier tref je andere locaties van Kinderopvang ZON! B.V..

Start geschillencommissie 15-12-2015

Kinderopvangtoeslag

Vanaf de datum inschrijving 26-3-2009 in het LRK is het mogelijk dat er kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden als je kind gebruik maakt van opvang op deze locatie. Kinderopvangtoeslag berekenen is mogelijk met de tabel kinderopvangtoeslag.

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de netto kosten kinderopvang of berekening van de kinderopvangtoeslag bij De Boomhut Amerongen B.V. ga dan naar de gids voor kinderopvangkosten. Je treft hier gratis rekenmodellen aan die inzicht geven in de eigen bijdrage.

Kinderdagverblijf zoeken

Zoeken naar een kinderdagverblijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Zo kan je locaties kinderdagopvang in postcodegebied:2645 zoeken:

Of bekijk hier alle kinderopvang en basisonderwijs locaties van postcodegebied .

Je kan ook kinderopvang zoeken in de plaats: Delfgauw of de gemeente: Pijnacker-Nootdorp

Kindratio

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in de kinderopvang. Meer informatie over kinderdagverblijven is hier te vinden. Benieuwd naar het beroepskracht kind-ratio (BKR) bij een kinderdagverblijf ? Bekijk hier de uitleg en rekenregels.

Mening

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening als ouder over een aantal onderwerpen. Doe je ook mee met beantwoording van wat vragen en stellingen? Zodat dit een goed beeld geeft van de kinderopvang en alle onderwerpen die hiermee te maken hebben.  Doe mee met : wat is jouw mening als ouder over ….. ?  Zoals : Welke opvangdagen en openingstijden heb jij nodig ?

Gegevens op deze pagina

Let op: de verstrekte informatie is gebaseerd op de gegevens van het LRK, wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd en bijgewerkt is tref je onderaan deze pagina aan. Bijna dagelijks vinder er mutaties plaats in het LRK. Locatiepagina’s worden minimaal 1 keer in de 6 weken bijgewerkt. Is de onderstaande datum meer dan 2 maanden geleden, dan is er een behoorlijke kans dat de informatie verouderd is. De actuele informatie van de inschrijving is bij het LRK te controleren via deze link.

Meer weten over het bijwerken van deze pagina lees je hier.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 12 april 2024