Roezemoes is een kinderdagverblijf met maximaal 14 kindplaatsen in Hilversum. Deze locatie is sinds 6-8-2020  ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer: 934168179.

Gegevens locatie

Roezemoes
Zwaluwplein 8
1221KV Hilversum

Aanbod VE (voorschoolse educatie): Ja
Ouderparticipatiec crèche: Nee

Inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen en regelgeving die gesteld worden aan kinderdagverblijven. Het nummer van de LRK  (934168179) is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag wanneer jouw kind opvang geniet bij deze locatie.

De kinderopvanglocatie Roezemoes is gevestigd in de gemeente Hilversum in Noord-Holland en daarmee onder de verantwoordelijkheid van GGD Gooi en Vechtstreek. De GGD-inspectierapporten zijn in te zien via de actuele LRK-registratie van Roezemoes.

Gegevens houder

Hier zijn de gegevens van de houder (eigenaar) van Roezemoes in  Hilversum:

Naam houder: Stichting BINK Peuterspeelzalen
Vestigingsplaats: Hilversum
Kamer van Koophandel (KVK) registratienummer: 41188302
Rechtsvorm: Stichting

Deze informatie geeft een beknopt overzicht van de houder van Roezemoes in Hilversum. Mocht je meer specifieke informatie nodig hebben over de uurtarieven van Roezemoes of je kind(eren) willen aanmelden / inschrijven bezoek dan de website van deze organisatie.

Hier tref je andere locaties van Stichting BINK Peuterspeelzalen.

Start geschillencommissie

Kinderopvangtoeslag

Vanaf de datum inschrijving 6-8-2020 in het LRK is het mogelijk dat er kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden als je kind gebruik maakt van opvang op deze locatie. Kinderopvangtoeslag berekenen is mogelijk met de tabel kinderopvangtoeslag.

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de netto kosten kinderopvang of berekening van de kinderopvangtoeslag bij Roezemoes ga dan naar de gids voor kinderopvangkosten. Je treft hier gratis rekenmodellen aan die inzicht geven in de eigen bijdrage.

Kinderdagverblijf zoeken

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Zo kan je locaties kinderdagopvang in postcodegebied:1221 zoeken:

Of bekijk hier alle kinderopvang en basisonderwijs locaties van postcodegebied .

Je kan ook kinderopvang zoeken in de plaats: Hilversum of de gemeente: Hilversum

Kindratio

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in de kinderopvang. Meer informatie over kinderdagverblijven is hier te vinden. Benieuwd naar het beroepskracht kind-ratio (BKR) bij een kinderdagverblijf ? Bekijk hier de uitleg en rekenregels.

Mening

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening als ouder over een aantal onderwerpen. Doe je ook mee met beantwoording van wat vragen en stellingen? Zodat dit een goed beeld geeft van de kinderopvang en alle onderwerpen die hiermee te maken hebben.  Doe mee met : wat is jouw mening als ouder over ….. ?  Zoals : Welke opvangdagen en openingstijden heb jij nodig ?

Gegevens op deze pagina

Let op: de verstrekte informatie is gebaseerd op de gegevens van het LRK, wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd en bijgewerkt is tref je onderaan deze pagina aan. Bijna dagelijks vinder er mutaties plaats in het LRK. Locatiepagina’s worden minimaal 1 keer in de 6 weken bijgewerkt. Is de onderstaande datum meer dan 2 maanden geleden, dan is er een behoorlijke kans dat de informatie verouderd is. De actuele informatie van de inschrijving is bij het LRK te controleren via deze link.

Meer weten over het bijwerken van deze pagina lees je hier.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 14 juni 2024