Villa Okidoki Pieter van der Plas is een kinderdagverblijf met maximaal 52 kindplaatsen in Wateringen. Deze locatie is sinds 1-8-2016  ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer: 637149890.

Gegevens locatie

Villa Okidoki Pieter van der Plas
Pieter van der Plasstr 22
2291SE Wateringen

Aanbod VE (voorschoolse educatie): Ja
Ouderparticipatiec crèche: Nee

Inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen en regelgeving die gesteld worden aan kinderdagverblijven. Het nummer van de LRK  (637149890) is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag wanneer jouw kind opvang geniet bij deze locatie.

De kinderopvanglocatie Villa Okidoki Pieter van der Plas is gevestigd in de gemeente Westland in Gelderland en daarmee onder de verantwoordelijkheid van GGD Haaglanden. De GGD-inspectierapporten zijn in te zien via de actuele LRK-registratie van Villa Okidoki Pieter van der Plas.

Gegevens houder

Hier zijn de gegevens van de houder (eigenaar) van Villa Okidoki Pieter van der Plas in  Wateringen:

Naam houder: Okidoki B.V.
Vestigingsplaats: ‘S-Gravenzande
Kamer van Koophandel (KVK) registratienummer: 27308247
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap

Deze informatie geeft een beknopt overzicht van de houder van Villa Okidoki Pieter van der Plas in Wateringen. Mocht je meer specifieke informatie nodig hebben over de uurtarieven van Villa Okidoki Pieter van der Plas of je kind(eren) willen aanmelden / inschrijven bezoek dan de website van deze organisatie.

Hier tref je andere locaties van Okidoki B.V..

Start geschillencommissie

Kinderopvangtoeslag

Vanaf de datum inschrijving 1-8-2016 in het LRK is het mogelijk dat er kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden als je kind gebruik maakt van opvang op deze locatie. Kinderopvangtoeslag berekenen is mogelijk met de tabel kinderopvangtoeslag.

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de netto kosten kinderopvang of berekening van de kinderopvangtoeslag bij Villa Okidoki Pieter van der Plas ga dan naar de gids voor kinderopvangkosten. Je treft hier gratis rekenmodellen aan die inzicht geven in de eigen bijdrage.

Kinderdagverblijf zoeken

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Zo kan je locaties kinderdagopvang in postcodegebied:2291 zoeken:

Of bekijk hier alle kinderopvang en basisonderwijs locaties van postcodegebied .

Je kan ook kinderopvang zoeken in de plaats: Wateringen of de gemeente: Westland

Kindratio

Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in de kinderopvang. Meer informatie over kinderdagverblijven is hier te vinden. Benieuwd naar het beroepskracht kind-ratio (BKR) bij een kinderdagverblijf ? Bekijk hier de uitleg en rekenregels.

Mening

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening als ouder over een aantal onderwerpen. Doe je ook mee met beantwoording van wat vragen en stellingen? Zodat dit een goed beeld geeft van de kinderopvang en alle onderwerpen die hiermee te maken hebben.  Doe mee met : wat is jouw mening als ouder over ….. ?  Zoals : Welke opvangdagen en openingstijden heb jij nodig ?

Gegevens op deze pagina

Let op: de verstrekte informatie is gebaseerd op de gegevens van het LRK, wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd en bijgewerkt is tref je onderaan deze pagina aan. Bijna dagelijks vinder er mutaties plaats in het LRK. Locatiepagina’s worden minimaal 1 keer in de 6 weken bijgewerkt. Is de onderstaande datum meer dan 2 maanden geleden, dan is er een behoorlijke kans dat de informatie verouderd is. De actuele informatie van de inschrijving is bij het LRK te controleren via deze link.

Meer weten over het bijwerken van deze pagina lees je hier.

De gegegevens in dit artikel zijn voor het laatst bijgewerkt en gecontroleerd op 25 februari 2024